Advocaten

Mr. J.R. (Jeroen) Laoût is advocaat sinds 1985. Hij heeft ruimte ervaring op diverse rechtsgebieden en heeft zich gespecialiseerd in het personen- en familierecht. Mr. J.R. Laoût heeft ruim 25 jaar proceservaring. Hij is tevens erkend NMI-mediator en lid van de Vereniging van Familierecht Advocaten en - Scheidingsmediators.

 

Mr. J.R. Laoût is lid van:

  • vereniging van Familierecht Advocaten en Scheidingsmediators (vFAS)

E-mail:  jrlaout@ldgadvocaten.nl

Mr. R.P. (Robbert) van der Vliet is sinds 2011 aan het kantoor verbonden, vanaf februari 2012 als advocaat. Hij studeerde Nederlands recht en geschiedenis aan de Universiteit van Amsterdam, waar hij is afgestudeerd op een scriptie over de vraag hoe toetsing in het hoger onderwijs in jurisprudentie van de Colleges van Beroep voor de Examens wordt genormeerd.

 

Ook voltooide hij aan de Universiteit Leiden de internationale master International Air and Space Law. Voor zijn thesis ter afsluiting van dit programma ontving hij in 2008 de European Air Law Association Award. Op het gebied van het luchtrecht zijn van zijn hand enkele artikelen in internationale juridische tijdschriften gepubliceerd.

 

Bij Laoût Advocaten voert mr. R.P van der Vliet de algemene praktijk, waarbij hij zich onder meer toelegt op onderwijsrecht. Daarnaast houdt hij zich bezig met het arbeidsrecht, het familierecht en het sociaal-verzekeringsrecht.

 

E-mail: rpvandervliet@ldgadvocaten.nl

Ondersteuning

  Mw. C. (Carla) Abbenhuis is werkzaam op het secretariaat van ons kantoor.

J.R. Laoût is van de vFAS